Sunrise at Mill BasinSunrise at Mill Basin.
Back to ProjectsBack to Projects

Sunrise at Mill Basin

Brooklyn, NY

Located amongst the marinas of Brooklyn’s Mill Basin, the facility is designed to integrate a marina aesthetic into the traditional Victorian signature style of the Sunrise Corporation.

Water views are prominent in the design of this 98-unit residence. Common areas open through expansive glazing onto generous porches. These porches offer controlled outdoor recreation and socialization spaces while making full use of the buildings’ unique environment. Residents can enjoy the outdoors year-round while dining, socializing or watching the boats drift by from a series of spaces designed for different seasons and weather conditions. Many of the third-floor apartments have been designed with private terraces, all with water views.